Yrityskauppatiedote | Oteran Oy Prorata Oy:n pääomistajaksi

Oteran Oy Prorata Oy:n pääomistajaksi

Oteran Oy on 7.7.2022 toteutetussa yrityskaupassa ostanut Prorata Oy:n osake-enemmistön. Proradan toiminta jatkuu ennallaan osana Oteran -konsernia. Sami Lahtinen jatkaa Proradan toimitusjohtajana. Proinfra Oy ja Proradan avainhenkilöt jatkavat yhtiön vähemmistöosakkaina. Tehdyllä järjestelyllä ei ole vaikutusta Proradan työsuhteisiin, asiakassuhteisiin eikä yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa.

”Tämän yrityskaupan myötä Oteran vahvistaa strategiansa mukaisesti otettaan ratamarkkinassa. Proradalla onmonipuolinen oma ratakalusto ja osaava henkilöstö projektien toteutukseen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Samin ja Proradan muiden vahvojen osaajien kanssa ja kehittää yhtiöstä yksi suurista toimijoista ratamarkkinoille”, hehkuttaa Oteranin toimitusjohtaja Jukka Muhonen.

”Yhdessä enemmän”, toteaa Proradan toimitusjohtaja Sami Lahtinen. ”Yhdessä Oteranin kanssa pystymme tarjoamaan isompia ja monipuolisempia urakkakokonaisuuksia”, jatkaa Sami Lahtinen.

Prorata Oy on toiminut radan rakentamisen ja kunnossapidon urakoissa yli vuosikymmenen ajan ja yhtiössä työskentelee vakituisesti 28 rata-alan ammattilaista. Prorata Oy:n merkittävin asiakas on Väylävirasto.

 

Lisätietoja:

Sami Lahtinen
toimitusjohtaja, Prorata Oy
sami.lahtinen@proinfra.fi
0400 601 881

Jukka Muhonen
toimitusjohtaja, Oteran Oy
jukka.muhonen@oteran.fi
0400 694 497

 

Jaa artikkeli: