Hyvinvoiva työyhteisö

Meillä Oteranilla tiedetään, että tyytyväinen ja motivoinut henkilöstö on avain kestävään menestykseen. Työhön suhtaudutaan vakavasti, mutta töissä pitää olla myös naurua, yhteishenkeä ja viihtyvyyttä. Henkilöstökyselyissä Oterania on kuvailtu reiluksi työnantajaksi ja työyhteisöä mukavaksi, yhteisölliseksi sekä iloiseksi. Kiitosta on vuosi toisensa jälkeen tullut erityisesti myös johtajuusotteesta ja vuorovaikutussuhteista sekä henkilökohtaisista vaikutusmahdollisuuksista organisaation laajuisesti. Henkilöstöämme lainaten, ”Aamuisin on kiva lähteä töihin.”

Henkilöstöetuutemme

henkilöstö-etuudet-oteran

Henkilöstön hyvinvointiin ja viihtymiseen panostetaan päivittäisen soljuvan työskentelykulttuurin ohella  niin reaaliajassa kuin ennakoivasti mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, erilaisilla kehonhuollon mahdollisuuksilla sekä yhteisillä tapahtumilla ja tempauksilla. Työn staattisen puolen vastapainoksi kannustamme henkilöstöä liikkumaan myös Kymppitonni päivässä -kampanjalla: työntekijät, joiden päivittäinen aktiivisuus vastaa kansallista 10 000 askeleen suositusta vähintään neljästi kuussa, osallistuvat kuukausittaiseen arvontaan, jossa oma virallinen valvojamme arpoo lotto-musiikin säestämänä onnekkaan lahjakortin voittajan.

Pidetään yhdessä huolta itsestämme!

Yhteistyössä työeläkeyhtiö Ilmarisen kanssa toteutetun henkilöstön työyhteisövire-kyselyn kokonaistulos (2022).


eNPS-arvomme (Employee Net Promoter Score) asteikolla -100 – 100 on 67. Kyselyn toteuttaneiden yritysten keskimääräinen luku on 4. (Ilmarinen, 2022)