Työpaikat

 

Mietitkö toisinaan –

kenelle minä oikeastaan töitä teen? Onko työstäni hyötyä kellekään?

Oterania omistavat voitontahtoiset ja ammatissaan vahvat, mutta ihmisinä nöyrät työntekijät. Meillä tehdään töitä tuottaaksemme arvoa asiakkaidemme lisäksi itsellemme. Palkka ja edut ovat kilpailukykyisiä. Lisäksi hyvä tulos näkyy tilipussissa osinkoina ja yrityksen satsauksina henkilöstön osaamiseen sekä hyvinvointiin. Ne ulottuvat aina työntekijöiden perheisiin asti. Oteranissa työpanos kasvaa arvoa. Omistuksen ja työn tuloksena osakkeiden arvoon kiinnittyy tulevaisuuden ja vanhuuden turvaa.

Vahvasti arvolatautunut, ulkomaalaiseen tai tunteettomaan omistajaan kyllästynyt, kova ammattilainen valitsee raikkaan ja kehittyvän Oteranin.

Haluatko olla mukana luomassa tätä tarinaa?

Kiinnostaako uusi matka?  Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää. 

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

                           

 

TEHTÄVÄKUVAUKSET

Työpäällikkö Vastaat oman alueesi maanrakentamisen hankekokonaisuuden laskennasta, tuotannosta sekä kustannus- ja laatuhallinnasta. Vastuullasi on myös projektien aliurakoiden hankinta. Alan koulutuksen lisäksi odotamme sinulta näkemystä ja kokemusta työmaakokonaisuuden tuloksellisesta ja vastuullisesta vetämisestä. Voit olla jo kokenut konkari tai uusia haasteita etsivä kokenut työmaapäällikkö.

Työmaapäällikkö Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana alueen projektinjohtajan/työpäällikön alaisuudessa maanrakentamisen hankkeissa. Sinulla on kokemusta työmaan arjen itsenäisestä vetämisestä muun henkilöstön tuella. Vastaat työmaan laadullisesta ja taloudellisesta arjesta, aikatauluista, logistisesta suunnittelusta sekä arjen turvallisuus- ja ympäristöasioista. Toimit yhteyshenkilönä sekä tilaajan että alihankkijoiden suuntaan. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (rakennusmestari, -insinööri tai DI) sekä aiempaa kokemusta infrahankkeista. Työ edellyttää alueellista matkustusvalmiutta työmaiden sijainnin mukaan, sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Maanrakennukseen liittyvän mittaustaidon katsomme eduksesi.

Työnjohtaja Työnjohtajana pyörität työmaan arkea työmaapäällikön tuella hänen oikeana kätenään. Tehtävä koskee sekä maanrakentamisen että sillanrakentamisen ja -korjausrakentamisen hankkeita. Tehtävä koostuu töiden valvonnasta ja johtamisesta otteella, joka on kustannustehokas, laadukas, ajallaan oleva ja turvallinen. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (rakennusmestari tai -insinööri), huomioimme haussa myös keväällä 2021 valmistuvat henkilöt. Työ edellyttää alueellista matkustusvalmiutta työmaiden sijainnin mukaan, sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Maanrakennukseen liittyvän mittaustaidon katsomme eduksesi.

Etsimämme henkilöt kokevat arvomme omanlaisikseen sekä omaavat itsenäisen, vastuullisen ja ahkeran työotteen, paineensietokykyä ja muutosvalmiutta sekä tulosvastuullisen ajattelutavan. Etsimme joukkoomme aktiivia asioiden läpiviejiä, sanalla sanoen tekijöitä.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja luotettavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan etuineen.

Oletko sinä etsimämme henkilö johonkin yllä mainituista paikoista? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi yllä olevin yhteystiedon mahdollisimman pian. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.