Kunnallistekniikka

Korkeatasoinen kunnallistekniikka on modernin kaupunkielämän perusedellytyksiä. Parhaimmillaan kunnallistekniikka – kadut, tiet, kevyen liikenteen väylät, puistot ja vesihuoltoverkostot – on silloin, kun se on alueen asukkaille huomaamatonta. Toisin sanoen, kun se pelittää. Nykyhetken lisäksi sen halutaan tietysti pelittävän myös jatkossa. Tässä kohdin me urakoitsijana astumme kuvaan. Toteutamme kunnallistekniikan uudisrakentamiskohteita ja saneerauksia. Rakennus-, ylläpito- ja kunnostusvaiheessa aiemmin harmoninen tilanne kääntyykin päälaelleen, eikä työmaita voikaan olla huomaamatta katujen ollessa auki ja työn alla.

Ympäristön toimintaedellytyksiä parantaessaan rakentaja työmaineen on siis toisinaan sananmukaisesti tiellä: joillekin arjen kiireen hidasteena, toisille notkahduksena kaupunkiympäristön estetiikassa. Voittajaksi tilanteessa selviytyvät kuitenkin pitkällä aikavälillä alueen asukkaat, jotka saavat kunnossapidon myötä nauttia kodeissaan, työpaikoillaan, kouluissaan ja päiväkodeissaan toimivasta kaupunki-infrasta. Matkalla tuohon lopputulokseen auttavat ammattitaidolla toteutut, hankkeenaikaiset poikkeusliikennejärjestelymme. Olemmekin saaneet Liikennevirastolta tunnustusta hyvin hoidetuista liikennejärjestelyistä.

Erityistä osaamistamme kunnallistekniikan saralla ovat tie- ja katurakenteiden ohella vaativat kaupunkikohteiden vesihuoltojärjestelmien saneeraukset. Meillä on laaja, kattava kokemus niin valurauta-, betoni- kuin muoviputkien urakoinnista. Palveluihimme kuuluu myös kaukolämmön maanrakentamista.

 

Alueelliset yhteyshenkilömme

Kimmo Kanerva
Työpäällikkö
Varsinais-Suomi
Mika Koskela
Työpäällikkö Ympäristöpäällikkö
Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa
Teemu Liukkonen
Työpäällikkö
Keski-Suomi
Ari Jaakkonen
Työpäällikkö
Itä-Suomi