Vakaa kumppanisi                                                                               pienissä ja suurissa väylärakentamisen projekteissa

Toteutamme ammattitaidolla tie- ja katurakentamista pienessä ja isossa mittakaavassa sekä olemassa olevien väylien parannusrakentamista. Kokonaispalvelukonseptina hankkeet pitävät teiden ja katujen ohella tyypillisesti sisällään niitä ympäröivän aluerakentamisen: pohja- ja pintarakenteet sekä estetiikkaa ja turvallista käytännöllisyyttä yhdistelevän viimeistelyn. Toteutamme kohteita sekä tilaajan suunnitelmien pohjalta, että ohjaamalla suunnittelua itse.

Väylärakentamisen hankkeissa olennaisena huomionkohteena ovat hankkeenaikaiset liikennejärjestelyt. Turvallinen liikkuminen niin valtateillä kuin kaupunkiympäristössä varmistetaan projektikohtaisilla ratkaisuilla. Esteetön työnaikainen kulku saavutetaan ohjaamalla liikenne selkein merkinnöin niin ajoradalla kuin kevyen liikenteen väylällä väliaikaisreitille. Turvallinen työskentely- ja liikkumisympäristö on hyvän rakennushankkeen perusta.

Alueelliset yhteyshenkilömme

Kimmo Kanerva
Työpäällikkö
Varsinais-Suomi
Mika Koskela
Työpäällikkö Ympäristöpäällikkö
Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa
Teemu Liukkonen
Työpäällikkö
Keski-Suomi
Ari Jaakkonen
Työpäällikkö
Itä-Suomi