Työpaikat infra // Etsimme vahvistuksia Turun toimistollemme

työpaikat infra
Työpaikat infra //

Huomio huomio Turku ja ympärysalueet: meillä on haku vielä päällä! Etsimme parhaillaan lisää oteranilaisia joukkoomme – tsekkaa tarkemmat ilmoitukset, lue mitä me tarjoamme sinulle työnantajana ja hae paikkoja täällä.

Hei rakentaja,

Miltä kuulostaisi matka menestyvän kasvuyrityksen omistajatyöntekijänä mukavassa työyhteisössä?

Meillä pääset rakentamaan menestyksekkäästi Suomen infraa – reilulla ja rohkealla työotteella. Teemme töitä tuottaaksemme arvoa asiakkaidemme ja ympäröivän yhteiskunnan lisäksi myös itsellemme. Yrityksen hyvä tulos näkyy työntekijän tilipussissa osinkoina, alan keskimääräistä parempana tulospalkkauksena ja yrityksen satsauksina henkilöstön osaamiseen sekä hyvinvointiin.

Mikä parasta, työntekijöidemme mukaan Aamuisin on kiva lähteä töihin. Yhteistyössä työeläkeyhtiö Ilmarisen kanssa 2022 toteutetun henkilöstökyselyn erinomainen kokonaistulos 4.2 (/5) kertoo työyhteisömme työvireestä. Samassa kyselyssä saimme myös eNPS-huipputuloksen, eli työntekijämme suosittelisivat meitä työnantajana mitä suurimmassa määrin ystävälleen tai kollegalleen.

Talouslukuihimme pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Sinulta haluamme rakentamisen laatua sekä soveltuvuutta yrityskulttuuriimme. Me oteranilaiset olemme ammatissamme vahvoja ja voitontahtoisia, mutta ihmisinä sopivan nöyriä. Olemme tottuneet hoitamaan asiat kerralla kuntoon, ja sitä odotamme myös sinulta työmaalla.

Meiltä saat

  • vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä infralla
  • vaikutusmahdollisuuksia työhösi, osaamiseesi ja tulotasoosi sekä yrityksen kehitykseen
  • kilpailukykyisen palkan ja alan keskimääräistä paremman tulospalkkauksen
  • kattavat henkilöstöetuudet (hyvinvointi- ja lounasetuudet, inhimillinen organisaatiokulttuuri, henkilöstön vapaa-ajan asunto, laajat terveys- & matkavakuutukset, toimiva työterveyshuolto)
  • ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön työsi tueksi ja iloksi

Työntekijöiden työ/vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeä teema, jota pyrimme aktiivisesti edistämään. Sinua kiinnostanee myös se, että tarjousvaiheessa työmaiden sijainti on meillä yksi tarjouspäätökseen vaikuttava tekijä.

Lyhyesti sanottuna – meillä vaan on mukavampaa kuin muilla.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita kasvattamaan resurssejamme oikeiden henkilöiden osuessa kohdalle. Olisiko sinusta oteranilaiseksi?

Psst. Seuraa meitä linkkarissa ja pysy kärryillä touhuistamme >>

Työpaikat infra

Jaa artikkeli: