Oteranin hallitus uudistuu – Kimmo Anttalaisesta uusi hpj

On tullut aika kiittää Oteranin edellisen hallituskauden jäseniä panoksestaan sekä toivottaa uudet jäsenet tervetulleeksi mukaan hallitustyöskentelyyn. Vaihtuvuuden myötä tuoretta näkökulmaa hallitustyöskentelyyn tuovat uusi hpj sekä henkilöstön edustaja.

– Oikeat strategiavalinnat ovat onnistuneesti määrittäneet tietämme tähän pisteeseen ja nyt on aika suunnata katseet eteenpäin kohti uusia visioita ja määrätietoista kehittämistä asiakkaidemme, työntekijöidemme ja omistajiemme sekä suomalaisen infran hyväksi, toteaa toimitusjohtaja Jukka Muhonen.

Rakennusalan konsultoinnin konkari Kimmo Anttalainen (DI, eMBA) on nimetty Oteranin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Hpj Anttalainen on vaikuttanut viime vuosina menestyksekkäästi kotimaisissa start-upeissa: kiinteistöalan IoTFlow’ssa sekä cleantech-alan Arman Oy:ssä. Ennen tätä kokemusta ja strategista pelisilmää on kertynyt kolmen vuosikymmenen aikana operatiivisen johtamisen tehtävistä Sitowise Oy:ssä, Sito Oy:ssä, kelluvaa rakentamista kehittävässä Marina Housing Oy:ssä sekä LT Konsultit Oy:ssä. Kokemusta hallitustoiminnasta on kertynyt niin Sitowisesta kuin IoTFlowsta.

– Haluan kiittää Kari Sainiota usean vuoden panoksesta Oteranin hallituksen puheenjohtajana, Muhonen sanoo ja jatkaa: – Olen iloinen siitä, että saimme Kimmo Anttalaisen uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi. Kimmolla on laaja-alainen kokemus infra-alasta ja yritysten kehittämisestä. Olemme parhaillaan päivittämässä kannattavan kasvun strategiaamme ja Kimmo tuo sopivasti uusia näkökulmia urakointisektorin ulkopuolelta.

Myös henkilöstön edustajajäsen hallituksessa vaihtuu työmaapäällikkö Timo Aaltosen (DI) tullessa laatupäällikkö Pia Siekkisen tilalle.  Timo on osa rautaista siltatiimiämme ja tuo hallitukseen vahvaa käytännön tietoa suoraan työmailta.

– Toivotan Timon tervetulleeksi mukaan hallitukseen ja samalla kiitän lämpimästi Piaa monivuotisesta panoksesta hallituksen ja koko Oteranin hyväksi, Muhonen toteaa.

 

Laajentaessamme toimintaamme haemme parhaillaan myös lisää tuotannon osaajia joukkoomme.

Jaa artikkeli: