Suosittelisitko työnantajaasi
ystävällesi tai kollegallesi?

Suosittelisitko työnantajaasi ystävällesi tai kollegallesi? kysyimme hiljattain työntekijöiltämme osana työeläkeyhtiö Ilmarisen kanssa toteutettua henkilöstökyselyä. Vastauksen saimme ns. eNPS-luvun (Employee Net Promoter Score) muodossa: 67.

Mitä se sitten tarkoittaa?

eNPS-arvomme (Employee Net Promoter Score) on 67. (Ilmarinen, 2021)

Tuloksen vaihteluväli on -100 ja +100 välillä. Yleisohjeena tuloksen tulkintaan voidaan sanoa, että positiivinen tulos on aina hyvä, ja keskimääräinen tulos Ilmarisen asiakasyrityksillä on 4. Tarkemmassa tulkinnassa +40 rajapyykin ylittävä arvo luokitellaan huipputulokseksi.

Oman hienon tuloksemme otamme nöyrillä mielin vastaan – tunnemme kiitollisuutta siitä, että jo aiemmin määritellyt arvomme ovat aidosti löytäneet tiensä käytäntöön ja arkiseen tekemiseen. Kiitos siis työntekijöillemme luottamuksesta ja arvostuksesta!

Arvomme.

 

Yhteistyössä työeläkeyhtiö Ilmarisen kanssa toteutetun henkilöstön työyhteisövire-kyselyn kokonaistulos (2021).

Henkilöstökyselyn
kokonaistulos

Henkilöstökyselyn kokonaistulos asettui tasolle 4.2 asteikolla 1-5. Ilmarisen ja Hintsa Performancen yhteistyössä kehittämä kyselytyökalu muodostuu kahdeksasta osa-alueesta: ydin, johtajuus, suunta, kyvykkyydet, yhteisöllisyys, käytännöt, toimeenpano ja uudistuminen. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa henkilöstön työkykyä ja -virettä: tunnistaa, mitä on tehty hyvin, ja toisaalta missä huomiota vaativat kehityskohdat piilevät.

Henkilöstöpolitiikkaamme pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Jaa artikkeli: