Vapaa-ajan asunto uudeksi henkilöstöeduksemme

Näin juhannuksen aikaan kesä on kauneimmillaan, ja missäpä mieluisammin siitä nauttia kuin suomalaiseen tapaan mökkimaisemissa. Kehitämme henkilöstöpolitiikkaamme jatkuvasti eteenpäin, ja uusimpana lisäyksenä tarjoamme henkilöstöllemme perheineen mahdollisuuden vapaa-ajan oleskeluun Paraisten kauniissa merellisissä maisemissa vastavalmistuneessa lomakohteessa. Työn vastapainoksi tarvitaan lepoa ja rentoutumista, se on selvä. Joskus tämä onnistuu luontevasti kuin itsestään arjen pyörityksen keskellä, toisinaan taas sille on luotava erikseen olosuhteet. Muistetaan kaikki ottaa aikaa itsellemme ja läheisillemme. 😊

Tutustu tarkemmin saaristokaupunki Paraisiin – pieneen palaan paratiisia suomalaisittain.

Aiemmin tänä vuonna yhteistyössä työeläkeyhtiö Ilmarisen kanssa toteuttamassamme henkilöstökyselyssä saimme kunnioitettavan  kokonaistuloksen 4.2, missä 5 on asteikon suurin arvo. Samassa yhteydessä saimme eNPS-luvuksemme 67, mikä on huikean hyvä tulos ja kertoo siitä, kuinka todennäköisesti työntekijämme suosittelisivat meitä työnantajana ystävälleen tai kollegalleen asteikolla -100 – 100.

Lue lisää kyselytuloksistamme sekä sen tunnelmista.

Olemme kiitollisia työntekijöillemme osoittamastaan luottamuksesta ja arvostuksesta, nämä hyvät tunnelmat kertovat meille että olemme tehneet oikeita asioita ja meidän on hyvä jatkaa tällä hyväksihavaitulla tiellä. Henkilöstöstä huolehtiminen ei ole vain asianmukaista tyky-toimintaa, vaan osa vastuullisen yrityskansalaisen roolia.

 

Jaa artikkeli: