Laajennamme toimintaamme edelleen Etelä-Suomessa

Oteran-konsernin toimitusjohtaja Jukka Muhonen ja Oteran Uusimaa Oy:n toimitusjohtaja Santtu Koskinen.

Viime viikolla uutisoimme toimintamme laajentamisesta pohjoiseen. Samanaikaisesti vahvistamme asemaamme myös eteläisessä Suomessa, jossa olemme perustaneet Oteran-konsernille uuden tytäryhtiön nimeltä Oteran Uusimaa Oy.

Nimensä mukaisesti uuden yhtiön toiminta keskittyy pääsääntöisesti Uudenmaan alueelle. Palvelutarjonta koostuu infra-rakentamisen eri osa-alueista kuten emoyhtiössä ja tulee keskittymään yhtiön henkilöstön vahvuuksien sekä erityisosaamisen ympärille.

Uusi yhtiö mahdollistaa entistä vahvemmin ja ketterämmin monipuolisen palveluntarjonnan eteläisessä Suomessa.

Nimitysuutisia

Oteran Uusimaa Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut 28.3.2024 Santtu Koskinen. Santtu on toiminut rakennusalalla erilaisissa tehtävissä 20 vuoden ajan, joista viimeiset reilut seitsemän vuotta YIT:n palveluksessa ensin vastaavana työnjohtajana ja sittemmin työpäällikkönä.

Tämä on sekä Oteranin puolesta että henkilökohtaisella tasolla hieno mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja vaikuttaa alan kehitykseen. Tartun tilaisuuteen kiitollisena ja innolla – tästä se alkaa”, Koskinen kommentoi tuoreeltaan.

Hienoa saada Santtu uuden yhtiömme vetäjäksi – hänellä on vahvaa osaamista ja asenne kunnossa. Näin Oteran vahvistuu strategiansa mukaisesti myös Etelä-Suomessa”, kertoo konsernin toimitusjohtaja Jukka Muhonen.

Tytäryhtiön vahvuuksiin liittyy samalla pitkän linjan oteranilainen Timo Aaltonen, joka on aloittanut työpäällikön tehtävässä uudessa yhtiössä. Timo on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta Oteranilla työmaapäällikkönä sillankorjaamisen ja -rakentamisen yksikössä. Timon lisäksi Oteranista uuteen yhtiöön siirtyy työmaapäällikkö Janne Suomalainen samasta siltayksiköstä.

Arvostan sitä, että Oteran pystyy tarjoamaan mahdollisuuden kehittyä ja haastaa uudessa roolissa. Odotan innolla, pääsen tuomaan Oteranilla opittuja taitoja ja arvoja myös Oteran Uusimaan toimintaan sekä luomaan Santun kanssa jotain uutta ja innostavaa”, Aaltonen kommentoi siirtymistään tytäryhtiöön.

 

Yhteystiedot:

Oteran Oy

Jukka Muhonen, toimitusjohtaja

040 069 4497

etunimi.sukunimi@oteran.fi

Oteran Uusimaa Oy

Santtu Koskinen, toimitusjohtaja

050 397 7511

etunimi.sukunimi@oteran.fi

 

Timo Aaltonen, työpäällikkö

050 535 2986

etunimi.sukunimi@oteran.fi

 

Jaa artikkeli: