Henkilövahvistuksia ja nimityksiä alkuvuodelta 2024

Olemme tehneet toimipisteisiimme eri puolelle Suomea sekä muutamaan uuteen aluetoimistoomme useampia henkilövahvistuksia ensimmäisen vuosipuoliskon aikana.

Sisäisiä nimityksiä

Työnjohtajana meillä vuodesta 2018 toiminut Marko Niskanen on nimitetty työmaapäälliköksi aiemmin tänä vuonna.

Itä-Suomessa työnjohtajamme Marko Niskanen (rakennusinsinööri amk) on nimitetty työmaapäälliköksi. Oteranilla vuodesta 2016 ensin harjoittelijana ja sittemmin työnjohtajana toimineen Markon tunnistaa parhaiten työmaillamme iloisesta olemuksestaan ja virkistyspäivillämme karaokejonosta.

– Onhan se hienoa, että luotettaan ja annettaan vastuuta, kuopiolainen kommentoi vaatimattomasti työmaakiireiden keskeltä Alapitkältä kun oikein kuulumisia kysyy. Työnjohtajavuosina kerrytetty kokemus on kasvattanut nykyiseen rooliin mukavaa tahtia. Lisäksi kaivattuja referenssejä on jo päässyt kertymään mestari-kisälli-mallia hyödyntämällä.

Onnea nimityksestä, Marko!

Uusia aluetoimistoja sekä nimityksiä

Satakunnan alueella urakoitamme luotsaavat jatkossa työpäällikkö Timo Niemi (vas.) ja työmaapäällikkö Risto Rauva (oik.).

Kevään mittaan olemme vahvistaneet asemaamme läntisessä Suomessa, perustaen uuden maanrakentamisen aluetiimin Satakuntaan. Alueen tarjous- ja urakointitoiminnastamme vastaavat jatkossa työpäällikkö Timo Niemi ja työmaapäällikkö Risto Rauva. Sekä Timolla että Ristolla on molemmilla vankka pitkän linjan kokemus ja osaaminen alalta.

Kevään tarjoustoiminta Satakunnassa on ollut vilkasta ja työkantaa on ehtinyt kertyä yhteensä jo yli ~3 M€.

 

Oteranin Pohjois-Suomen vahvuudet: työpäällikkö Matti Huttunen (vas.) ja projektipäällikkö Jyrki Kortet (oik.).

Aiemmin tänä vuonna uutisoimme myös toimintamme laajentamisesta Pohjois-Suomeen. Pohjoisen vahvistuksiin on liittynyt projektipäällikkö Jyrki Kortet (insinööri, tuotantotalous). Pohjoisen tiimimme urakoi kesällä työpäällikkö Matti Huttusen johdolla mm. Kalajoen Marinan satama-alueen urakkaa yhteistyössä vesirakentajiemme kanssa.

Kalajoki ei ole ainoa poikien onkeen tarttunut hanke: alueen haastavasta markkinasta huolimatta on saatu koottua tilauskantaa yhteensä ~20 M€. Pohjoiset voimamme tulevat tästä johtuen täydentymään lähiaikoina ainakin yhdellä työmaapäälliköllä.

Oteranin Pohjoisen startti on ollut huima. On ollut mahtavaa päästä mukaan kasvattamaan toimintaa uudelle alueelle rennon ja ammattitaitoisen porukan kanssa. Matin kanssa yhteisiä hankkeita ollaan tehty myös aikaisemmin, joten Oteranin kelkkaan oli helppo hypätä, Jyrki kertoo.

Oteranin pohjoisin toimisto löytyy myös tämän myötä Oulusta, osoitteesta Isokatu 27 A 5, 90100 Oulu.

Alkuvuodesta vakinaistimme useampia osaavia harjoittelijoitamme eri alueilta

Harjoittelijoista työnjohtajiksi. Samuli Rantala (vas.) on nimitetty työnjohtajaksi Turun toimistollemme, Kalle Ylönen (kesk.) työnjohtajaksi Itä-Suomen toimistollemme ja Kari Mustikkamaa (oik.) työnjohtajaksi siltatiimiimme.

Turussa Pukkilan asemakaava-alueen rakentamisen työmaalla harjoittelijana aiemmin toiminut Samuli Rantala (rakennusinsinööri amk) on nimitetty työnjohtajaksi Turun toimistollemme. Samuli oli keskeisessä roolissa Pukkilassa kesällä -23 pilotoimassamme onnistuneessa kesälomakokeilussa, jolla haluttiin edistää työmaahenkilöstön lomien parempaa sijoittumista kesälomakauteen töidenseisauksien avulla. Lue kokeilusta tarkemmin täällä.

Itä-Suomessa useammilla työmaillamme aiemmin harjoittelijana toiminut Kalle Ylönen (rakennusinsinööri amk) on nimitetty työnjohtajaksi.  Kalle vastaa tällä hetkellä Rautalammilla Ahvenkosken sillalla työmaa-arjen pyörityksestä. Uudessa laajentuneessa roolissaan Kallelle on tullut kokemus työyhteisön merkityksestä oppimisen tukena – aina on voinut soittaa kollegoille ympäri maan ja kysellä neuvoja tai kokemuksia niitä tarvittaessa.

Tuorein oteranilainen löytyy sillanrakentamisen tiimistämme. Muutaman vuoden työnjohdon harjoittelijana meillä opintojensa ohessa työskennellyt Kari Mustikkamaa on kesäkuussa vakinaistettu valmistumisensa (rakennusinsinööri amk) myötä työnjohtajaksi sillanrakennuksen tiimiimme. – Eläkevirka, mikäs tässä mukavien työkavereiden kanssa maailmaa ihmetellessä, Lapista tavoitettu tuore työnjohtaja kommentoi nimitysuutisia. Kari työskentelee parhaillaan toista kesää ylivuotisessa Tervolan sillan peruskorjausurakassa.

Tervetuloa työmaalle, uudet oteranilaiset!

Jaa artikkeli: