Etsimme työmaapäällikköä Pohjois-Pohjanmaan alueelle

Tervehdys, rakentaja!

Nyt on tiedossa loistomahdollisuus päästä mukaan kasvavaan porukkaamme. Laajennamme toimintaamme edelleen, tällä kertaa uutena aluevaltauksena eteen ja ylös Pohjois-Pohjanmaalle. Tolokun kaverit – ottakaahan yhteyttä alla olevin yhteystiedoin.

 

Työmaapäällikön toimenkuva

Työmaapäällikkö Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana alueen työpäällikön alaisuudessa eri kokoisissa maanrakentamisen hankkeissa. Sinulla on kokemusta työmaan arjen itsenäisestä vetämisestä muun henkilöstön tuella. Vastaat työmaan laadullisesta ja taloudellisesta arjesta, aikatauluista, logistisesta suunnittelusta sekä arjen turvallisuus- ja ympäristöasioista. Toimit yhteyshenkilönä sekä tilaajan että alihankkijoiden suuntaan. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (rakennusmestari, -insinööri tai DI) sekä aiempaa kokemusta infrahankkeista. Työ edellyttää alueellista matkustusvalmiutta työmaiden sijainnin mukaan, sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Maanrakennukseen liittyvän mittaustaidon katsomme eduksesi.

Etsimämme henkilö kokee arvomme omanlaisikseen sekä omaa itsenäisen, vastuullisen ja ahkeran työotteen, paineensietokykyä ja muutosvalmiutta sekä tulosvastuullisen ajattelutavan. Etsimme joukkoomme aktiivista asioiden läpiviejää, sanalla sanoen tekijää.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja luotettavassa työyhteisössä, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan etuineen.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Yhteyshenkilösi asiassa on työ- ja ympäristöpäällikkö Mika Koskela (0400363032 | etunimi.sukunimi@oteran.fi).

Jaa artikkeli: