Uusia henkilövahvistuksia vuodelta 2023

Saammeko esitellä – uusia vahvistuksia Oteranille vuosimallia -23!

Alkuvuodesta vahvistimme Pirkanmaan tiimimme vahvuuksia, kun Tarvaisen Jani aloitti Oteranilla työmaapäällikkönä maarakentamisen puolella. Kahdeksan kuukautta takana Oteranin oransseissa liiveissä – mikä fiilis ja miten on homma lähtenyt käyntiin, Jani?

”Hienosti on lähteneet hommat käyntiin. Olen viihtynyt hyvin ja päässyt kivasti mukaan porukkaan – työyhteisö on vaikuttanut mukavan rennolta ja positiiviselta. Koen Oteranin reiluksi työnantajaksi ja arvostan, että täällä yritetään aidosti panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja viihtymiseen.

Osaamistani olen päässyt hyödyntämään monipuolisesti parilla pienemmällä työmaalla ja nyt tällä hetkellä yhdessä toisen työmaapäällikön kanssa isommalla hankkeella. Innostuneella ja luottavaisella fiiliksellä uuteen vuoteen – odotan tulevalta uusia haasteita ja erilaisia työmaita, joissa pääsisin hyödyntämään monipuolisesti omaa osaamistani ja oppimaan uutta.”

Syksymmällä riveihimme on liittynyt Mikko Tarke, joka aloitti Varsinais-Suomen toimistollamme tietomallikoordinaattorina, sekä Elina Kärkkäinen HR- & projektiassistenttina jaetussa roolissa tytäryhtiömme ProRadan kanssa.

Miltä uusi jaettu rooli on tuntunut, Elina? ”Sekä Oteranin että ProRadan porukkaan on ollut helppo sujahtaa, ja vastaanotto on ollut todella lämmin. Hommat ovat lähteneet mukavasti käyntiin –huippuporukassa ja välittävän ilmapiirin ympäröimänä on helppo tehdä töitä. Hurjasti on tullut opittua uutta, ja on saanut tutustua moniin uusiin kasvoihin. Tämänhetkinen fiilis on hyvä ja innostunut, tulevalta vuodelta odotan sen mukanaan tuomia mielenkiintoisia projekteja ja työtehtäviä sekä tarkempaa syventymistä infra-alaan.”

Tervetuloa Oteranin porukkaan Jani, Mikko ja Elina!

Jaa artikkeli: