Esittelyssä #oteranilaiset:
Timo Aaltonen

Esittelyssä #oteranilaiset – koska mukava työyhteisö #rakennetaanyhdessä 🙏

timo-aaltonen-oteranilaiset-oteran-oy-infra-sillanrakennus-sillankorjaus

Kuka olet? – Olen Timo Aaltonen, 36-vuotias seminuori tyyppi Espoosta.

Mitä teet? – Just nyt vastailen kysymyksiin itsestäni. Töissä vastaan siitä, että toiset ihmiset rakentavat ja korjaavat siltoja Uudenmaan alueella. Lisäksi olen mukana Oteranin hallituksessa työntekijöiden edustajana. Haluan jatkuvasti kehittää ja parantaa tekemistä, ja etenkin tahtituotanto, tiedolla johtaminen ja datan hyödyntäminen rakentamisessa ovat lähellä sydäntäni. Kotona kikkailen perheen, johon kuuluu 3 tytärtä ja puoliso, kanssa. Vapaa-ajalla tykkään urheilla jalkapallon ja erilaisten bodausliikkeiden merkeissä.

Montako vuotta olet työskennellyt Oteranilla? – Seitsemän vuotta.

Parhaat asiat omassa työssäsi juuri nyt? – Oteranilla on mahtavat työkaverit. Yrityskulttuurissa hienoa on se, että työssä saa toteuttaa itseään ja tehdä asioita itsenäisesti omalla tavallaan. Samalla kollegat ja esihenkilöt ovat aina myös tarvittaessa valmiita auttamaan. Kehitysmielisenä arvostan myös sitä, että Oteranilla kuunnellaan ideoita ja annetaan mahdollisuus kokeilla uusia asioita.

Hauska Oteran-muisto vuosien varrelta? – Kerran bändileirillä otin huilun ja… Antoisimmat ajat liittyvät varmaankin niihin hetkiin, kun työmaalla on saatu vietyä yhdessä jokin hankala ja vaativa työvaihe onnistuneesti maaliin.

Jos tämä kesä olisi biisi, mikä biisi se olisi? – Nyt on paha. Päässä soi Kari Tapiirin Keinosen Pena niin sanotaan se.

Lisää oteranilaisia löydät juttusarjan aiemmista osista täältä.

Jaa artikkeli: